söndag 28 augusti 2011

OTUR!!





Tur man har dessa som livar upp en!!!









MMM nu börjar jag undra när min otur ska vända.



Idag när jag skulle betala räkningarna så har bank dosan slutat fungera tydligen
Sen ringer mäklaren och säger att de som hållt på att budat vill tänka lite till nu när det skulle bli klart.


Men snart så måste det vända iallafall hoppas jag det.

Fast vissa saker går frammåt kläderna till bröllopet börjar arta sig nu är elias helt klar, jag har beställt skor så hoppas de passar så är jag klar, eves klänning är beställd så snart är vi helt färdiga.
















torsdag 25 augusti 2011

Händer såå mycket nu

















Vill bara meddela alla som verkligen bryr sig att vi mår bra!

Det händer såå mycket just nu så jag hinner knappt med,

Jobb: mycket som händer men bara skoj när det händer roliga saker

Trollen: Har bytat avdelning och är nu stora barn de hittar på såå mycket saker hela tiden. Ena stunden är de bästa vänner för att nästa bara bråka men de slutar alltid kvällen med att säga godnatt och att de älskar varandra. Elias hade busat med en annan pojke på dagis och blev så uppjagad att han bet honom. Elias fick då sitta på en bänk för att tänka efter och när vi kom hem hade han många tankar om detta. Han frågade varför han fick sitta på bänken, sen sa han ja men tror de att jag skulle göra sånt dumt flera gånger när de blev såå arga, men jag blir inte snällare av att jag får sitta på bänken.

Jaja men nu har de ialafall slutat sova middag på förskolan vilken resulterar i att de somnar strax efter 18 utan bråk skönt men lite stressigt att hinna med mat, bad och saga på 40 minuter men det blir bättre.

Huset: Den stora saken ja äntligen börjar det hända ngt och vi hopppas att det går bra nu blir inte riktigt som jag vill men bara till att göra det bästa av situationen och hoppas att det ändå blir bra.


Nu ska vi ju snart på bröllop och det ska blii så kul hoppas bara att jag blir klar med allt som måste hinnas med först.




Men det viktigaste är att vi mår BRA och det gör vi!!!