måndag 18 oktober 2010

Underbar helg!!!

Förra inlägget lät så deppigt och tråkigt så nu ville jag bara berätta att trollen och jag haft en underbar helg, en av de bästa på länge.
Lördagen började med simning med hjälp av moster och Börje (TACK!!!!) sen åkte vi upp till stan och fikade en god lunch på hansa vi avslutade dagen med lek på sagolekplatsen.
På kvällen hann trollen och jag med lite städning och sen underbar lördagsmys i soffan med godis och lotta på bråkmakargatan.
Söndagen blev lugn hela fm städade vi och tvättade sen gick vi ut och gick en promenad i det fina vädret, vi hamnade på höstmarknaden där det både blev karuseller och gasballonger till barnen mamman fick nöja sig med lite fika och godis.
Söndagen avslutades med att vi bokade en liten minisemester resa till Lalandia, jag trollen, moster Anna och Börje. Ska bli så skojigt vi längtar redan här hemma.

Och nu är det måndag igen och rutinerna rullar på förstår bara inte varför vissa läggningar ska ta sån tid fast man är supertrötta.

Många glada kramar från oss tre

fredag 15 oktober 2010

FATTAR INGET!!!!!!

Fattar inte att personer man känner innan och utan till helt plötsligt förändras totalt.
Man tror man känner folk och helt plötsligt inte, hoppas jag kan bli den Emma jag engång var, innan detta året började.

Jaja på något sätt så ska livet väl gå vidare, får väl ta tid måste väl bara få alla att fatta det att detta inte går över på en natt måste nog ge mig tid att må lite dåligt.

Blev bara ett kort klago inlägg såhär en deppig fredag!!!!!!!

Många kramar till er som verkligen bryr er om mig och mina älskade huliganer, vi älskar er.